Stropdassen en Bedrijfsdassen met logo

Stropdassen met logo laten maken en ontwerpen in de signatuur van uw bedrijf? Dat kan, manchetknopenmetropool ontwerpt en produceert exclusieve stropdassen, bedrijfsdassen, clubdassen met logo in uw huiskleur(en) en huisstijl? Naast deze stropdassen produceren wij ook, manchetknopen, sjaals, strikken, chokers en andere modeaccessoires met logo. Stropdassen naar eigen ontwerp en met ingeweven logo is bij ons al vanaf 30 stuks mogelijk! Als specialist beschikken wij over een eigen atelier en weverij waardoor wij de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen bieden met een allerlaagste prijsgarantie in de Benelux. Door de zeer korte lijnen zijn wij in staat een zeer snelle levertijd te garanderen......Wij beschikken tevens over een eigen ontwerpafdeling die in overleg met u passende ontwerpen kunnen maken. Voor 99,9% kunnen wij op de dag van uw aanvraag, de eerste ontwerpen al tonen. Hierin zijn wij echt uniek!

 

Uw stropdassen voorzien van extra opties? Dat is zeker mogelijk, naast een custom made stropdas bieden wij u ook de mogelijkheid te kiezen voor een private label, tipping, contrasterende staart, giftbox, sevenfolddas of enveloppe.

 

Topboxershorts.eu uw adres voor bedrijfsdassen, clubdassen en stropdassen met logo !

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoekwoorden waar wij op gevonden worden:

Stropdassen Bedrijfsdassen Dassen Plastrons Logodassen Stropdassen laten maken Studentendassen Bedrijfsstropdassen met logo Goedkope Stropdas Stropdassen Amsterdam Stropdassen Leiden Stropdassen Rotterdam Stropdassen Utrecht Stropdassen Groningen